Kangasverkko on Kankaan asukkaiden yhteinen tukiverkko

Kankaan palvelut Kirjaudu kangasverkkoon
Kankaan Palvelu Oy Kankaan Palvelu Oy

Kankaan palvelutarjooma

Kankaan Palvelu Oy tuottaa alueen asukkaille, työntekijöille ja kiinteistönomistajille yhteisiä palveluita.

image
Hanki viljelypaikka

Kankaan alueella on kasvukaudeksi vuokrattavissa viljelypaikkoja viljelylaatikoiden muodossa. Viljelyalueita löytyy alueelta jo paristakin eri paikasta.

image
Hanki viljelypaikka
Lue lisää!

Yhteispihat

Yhteispihat ovat kortteleiden tai yleisten alueiden ja yhteispihojen muodostamia avoimia piha-alueita. Ne ovat suunniteltu kaikkien Kankaan asukkaiden käyttöön. Yhteispihoja on toteutettu Piippurannan alueelle neljä: Piipputori, Kangasleikki, Kangasviljely ja Kangaskokkaus. Sydän II-alueella on tällä hetkellä toteutettu kaksi yhteispihaa: Sydänpyörä ja Sydänsukupolvet.

Lue lisää

Jätehuolto

Kankaan asukkaiden jätehuolto toteutetaan keskitetysti syväkeräysjärjestelmänä. Jätepisteet toteuttaa Kankaan Palvelu Oy. Se myös ylläpitää jätepisteitä. Kaikki Kankaan Palvelu Oy:n jätepisteet ovat kaikkien alueen asukkaiden/osakkaiden käytössä.

Lue lisää

Taide ja prosenttikulttuuri

Kankaan alueella on käytössä prosenttikulttuurin periaate. Tämä tarkoittaa sitä, että kulttuuriin varataan n. 1 % tonttien myyntihinnasta, maankäyttömaksuista ja kiinteistöjen rakennuskustannuksista.

Lue lisää

Alueportaali

Kankaan Palvelu Oy on toteuttanut Kangasverkko-portaalin (www.kangasverkko.fi) ja ylläpitää sitä.

Kangasverkon tarkoitus on toimia reaaliaikaisena tiedotuskanavana alueen asukkaille ja työntekijöille, sekä mahdollistaa alueen palveluihin tutustumisen yhdessä osoitteessa.

Lue lisää