Vuokraa kimppakaara

Kaksi biokaasulla toimivaa yhteiskäyttöautoa löytyy Kankaalta tällä hetkellä P-Pergamentti -parkkitalosta. Kyseessä ovat tiettävästi Suomen ensimmäiset biokaasulla käyvät yhteiskäyttöautot. Lue lisää rullaamalla tätä sivua alaspäin tai klikkaamalla allaolevaa linkkiä!

 

Yhteiskäyttöautoja voi vuokrata operaattorin Omago Oy:n verkkopalvelun kautta kirjautumalla palvelun käyttäjäksi. Autoja säilytetään P-Pergamentissa (Paperitehtaankatu 3) pohjakerroksessa paikoilla 30 ja 31. Berry Creative laatii autojen parkkipaikoille P-pergamentin muuta taidetta noudattelevan ilmeen, jotta kimppakaarat ovat helposti löydettävissä. Kankaan P-Pergamentissa on myös käytössä Spot your car –palvelu, joka opastaa auton löytämisessä. Palveluun näpytellään auton rekisterinumero ja palvelu kertoo auton sijainnin.

image
Yhteiskäyttöautot tarjoaa
image
Yhteiskäyttöautot tarjoaa

SEAT LEON 1.4 TGI, XON-446

Hinnoittelu on tuntiperusteinen,  7 €/ tunti.

Autojen sijainti P-Pergamentin parkkihallissa

P-Pergamentti - Paperitehtaankatu 3 - 1. krs

Paikat 30 & 31

Lisäksi koko aluetta koskee pysäköintikielto. Kaikki ajoneuvot tulee ajaa alueelle rakentuviin pysäköintihalleihin, poislukien huoltoajot ja muutot, jotka voi suorittaa taloyhtiön niille tarkoitetuilla parkkipaikoilla rajoitetun ajan.

Kankaan yhteiskäyttöautot toteuttavat Jyväskylän kaupungin strategiaa

Kankaan yhteiskäyttöautot toteuttavat Jyväskylän kaupungin strategiaa, Jyväskylän kaupungin fiksun arkiliikkumisen teemaa ja Kankaan kestävän kehityksen periaatteita. Yhteiskäyttöauto on mainio liikkumisen palvelu, joka tuo vaihtoehdon auton omistamiselle. Resurssiviisauden näkökulmasta autojen yhteiskäyttö on järkevää, sillä keskimäärin suomalaisten autot seisovat yli 90 prosenttia ajasta käyttämättöminä.

”Kimppakaarat Kankaalla on uudenlainen lähestymistapa, kun yhden taloyhtiön sijaan käyttäjäksi voi rekisteröityä käytännössä kuka vain. Tätä kautta potentiaalisten käyttäjien määrä on suuri ja kasvaa Kankaan rakentuessa eteenpäin. On myös ihan mahtavaa saada käyttöön kaasukäyttöisiä autoja, jolloin päästöt ovat alhaisempia ja polttoaine tukee paikallistaloutta”, kertoo verkostopäällikkö Tanja Oksa Business Jyväskylästä, joka on ollut mukana edistämässä yhteiskäyttöautoilua ja muita resurssiviisauden periaatteiden mukaisten toimien edistämistä Jyväskylän Kankaalla.

Autonvuokrauksen usein kysytyt kysymykset

1) Mene -> tili.omago.fi
2) Anna yhteisönne liittymiskoodi, joka on JKLK4NG4S
3) Syötä omat tiedot ja maksukortin tiedot
4) Lue ja hyväksy käyttöehdot 
 

1) Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi osoitteessa tili.omago.fi (liittymiskoodia ei tarvitse syttää kuin rekisteröitymisen yhteydessä)
2) Mene kohtaan ” + Uusi vararaus”
3) Valitse aloitus- ja lopetusajat
4) Aktivoi varaus
5) Tarkista auton kunto ennen varausta
6) Voit nyt avata auton ovet puhelimella, ottaa avaimet hansikaslokerosta ja ajaa autolla.
7) Huomaa, että vastaat henkilökohtaisesti autosta yksityiskäytössä.

SEAT LEON 1.4 TGI, XON-446

Hinnoittelu on tuntiperusteinen, molempien autojen hinnoittelu on 7 €/ tunti.

•    Ilmoita aina viat ja ongelmat Omagolle järjestelmän kautta.
•    Kolari-, ilkivalta- tai varkaustapauksissa ilmoita välittömästi Omagolle:

•    Matkan keskeytymisasioissa saatte apua vakuutusyhtiön tiepalvelusta. Numero on 010 503 2001 (Fennia)

•    Muista päättää varaus, kunnes olet takaisin auton kotipesässä Pysäköintitalo P- Pergamenttissa (Paperitehtaankatu 3) ja et enää tarvitse autoa. Näin auto on seuraavan käyttäjän käytössä heti.
•    Muista jättää avaimet, Mustankorkean tankkauskortti sekä Nesteen polttoainekortti auton hansikaslokeroon!

Kysy lisätietoa

Tanja Oksa

Verkostopäällikkö

Emailetunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi
Phone
014 266 7693
Phone
050 312 5358
Yksikkö

Jyväskylän kaupunki