Tapahtumat

Kankaalla järjestetään monenlaisia taide- ja kulttuurielämyksiä. Tapahtumissa viihtyvät niin nuoret kuin vanhatkin. Tavoitteena on tuoda iloa, yhteisöllisyyttä ja yllätyksiä kävijöille. Usein tapahtumia yhdistää kierrätyksen teemä ja kestävä kehitys. Tule viihtymään!

 

12.06.2020 • klo 13:00 - 16:00 Järjestäjä: Jyväskylän kaupunki/Ikääntyneiden palvelut

Seniori-infossa tietoiskuja, liikettä ja kohtaamisia 12.6.2020 klo 13-16, Piippurannan Klubi

Jyväskylässä järjestetään seniori-infotilaisuuksia eri puolilla kaupunkia kevään aikana. Seniori-infoissa on tarjolla laaja kattaus ikääntymiseen liittyviä tietoiskuja ja samalla on mahdollisuus tutustua eri toimijoiden palveluihin ja toimintoihin. Kaikki tapahtumat ovat avoimia kaikille. Seniori-infot korvaavat aiempina vuosina järjestetyt 70-vuotiaiden hyvinvointitilaisuudet.

Tilaisuuksissa kaupungin toimijoiden lisäksi eri yhdistykset, järjestöt ja alueiden yrittäjät esittelevät toimintaansa.


Tietoiskujen yhteydessä on varattu aikaa keskustelulle ja osallistujat voivat esittää kysymyksiä mieltä askarruttavista asioista.

-Tapahtumissa pääsee kokeilemaan erilaisia liikuntamuotoja ryhmäliikunnan näytetunneilla. Tarjolla on esimerkiksi Vire-Lavista ja kehonhuoltoa. Kokeilun lisäksi tapahtumissa on mahdollisuus keskustella uusista ikääntyneiden liikuntasuosituksista, koordinaattori Outi Savonen kuvailee tapahtuman sisältöä.

Tilaisuudet ovat osa Jyväskylän kaupungin Ikääntyneiden palveluiden hyvinvointia edistävää toimintaa ja ovat osanottajilleen maksuttomia. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.


Lisätietoja

Outi Savonen, koordinaattori

014 266 7320

Julkaistu 19.02.2020 • klo 08:03