Usein kysytyt kysymykset

Olemme keränneet tähän listan kysymyksiä, joita meiltä on kysytty. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan meihin: 
info[at]kangasverkko.fi tai puh. 044 984 9181 ark. klo 9-10 ja 13-14.

Helpoin tapa on laittaa palautteet suoraan kaupungin palautepalveluun, josta ne sitten ohjataan eteenpäin, sille ketä asia koskee. Palaute voi liittyä myös esim. työmaarakentamisen logistiikkaan.

jyvaskyla.fi/palaute

Rakennuttaa, hallinnoi ja huoltaa alueen yhteispihoja, jätehuoltoa. Toteuttaa ja ylläpitää Kangasverkko-portaalia (www.kangasverkko.fi) sekä hallinnoi ja rakennuttaa prosenttikulttuuria.

Kankaan Palvelu Oy:n perustajaosakkaina ovat Jyväskylän kaupunki, Skanska ja YIT, kukin 1/3 omistusosuudella. Kaikki alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt liittyvät Kankaan Palvelu Oy:n osakkaiksi. Lopullinen omistus siirtyy näille yhtiöille, kun Kankaan alue on valmis.

Kankaan Palvelu Oy:n tekemät investoinnit rahoitetaan osakkeiden merkintämaksuilla. Osakemerkintöjä tekevät alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt. Osakesarjoja on neljä: yhteispihat (B), jätehuolto (C), portaali (D) ja prosenttikulttuuri (E). Prosenttikulttuuri saa rahoitusta lisäksi kaupungilta alueen tonttituloihin perustuen sekä erillisestä prosenttikulttuurimaksusta.

Ylläpitoa rahoitetaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden maksamilla käyttömaksuilla. 

Kankaan alueella on aluepysäköintikielto. Pysäköinti tapahtuu P-Pergamentissa. Taloyhtiöiden läheisyydessä on INVA- ja 30 minuutin huoltopaikat. Mikäli huomaatte virhepysäköintejä, voitte olla suoraan yhteydessä: pysakoinninvalvonta[at]jyvaskyla.fi tai Pysäköinninvalvonnan asiakaspalveluun ma-pe 8–12 p. (014) 266 5161.

Virhepysäköintejä valvotaan kaupungin Pysäköinninvalvonnan toimesta myös aamu-, ilta- ja viikonloppuaikoina.

Kankaalla ei ole vielä ole muovinkeräystä. Asiaa edistetään yhteistyössä Mustankorkea Oy:n ja jäteviranomaisen kanssa. Jätehuoltomääräykset uudistuvat alkuvuodesta 2020 ja niiden myötä muovinkeräys tulee laajenemaan.  Kangasta lähinnä sijaitseva muovinkeräyspiste on Seppälässä Prisman Rinki-ekopisteellä osoitteessa Ahjokatu 7.

Avainlätkän kadotessa voitte noutaa uuden lätkän K2 Turvapalveluiden toimistosta osoitteesta Vapaaherrantie 2 A (Tourukeskus) arkipäivisin klo 7-22.

Asukasyhdistyksen liittymismaksu on 20 €. Erillistä vuosittaista jäsenmaksua ei toistaiseksi kerätä. Liittymismaksun voi maksaa tilille:

Vastaanottajan nimi: Kankaan asukasyhdistys Ry

IBAN: FI92 5290 0220 5717 70 

Laskun viestikenttään kirjoita jäseneksi liittyvän nimi, osoite ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Kankaan asukasyhdistys ry:n hallitukselle voi lähettää viestin sihteeri Vilja Ruokolaisen kautta, sähköpostitse vilja.ruokolainen@gmail.com tai puhelimitse 045 137 8678.

Asukasyhdistyksellä on omat nettisivut osoitteessa asunkankaalla.fi sekä suljettu Kankaan asukkaiden Facebook -ryhmä.

Jyväskylän Kankaalle on avattu koirille oma alue, jossa niin pienemmät kuin isommat koirat saavat ulkoilla vapaana. Kankaan Hurttanurkka eli 2000-neliöinen alue on auennut 13.12.2019. Se sijaitsee Kankaalla työmaakoppialueen läheisyydessä Vapaaherrantie 7:ssä. Kyseessä ei ole varsinainen pysyvä koirapuisto, vaan tilapäinen, kokeileva ratkaisu rakentamattoman alueen hyötykäyttöön.

Kysy lisätietoa

Ulla-Maija Valtonen

Palvelupäällikkö

Emailulla-maija@kankaanpalvelu.fi
Phone
0505276703
Yksikkö

Kankaan Palvelu Oy