Mikäli ongelmasi ei ratkea, etkä löydä vastausta etsimääsi asiaan, otathan yhteyttä suoraan meihin sähköpostilla:

E-MAIL: info@kankaanpalvelu.fi

Löydät lisää yhteystietoja Yhteystiedot -sivulta.

Helpoin tapa on laittaa palautteet suoraan kaupungin palautepalveluun, josta ne sitten ohjataan eteenpäin, sille ketä asia koskee. Palaute voi liittyä myös esim. työmaarakentamisen logistiikkaan.

jyvaskyla.fi/palaute

Rakennuttaa, hallinnoi ja huoltaa alueen yhteispihoja, jätehuoltoa. Toteuttaa ja ylläpitää Kangasverkko-portaalia (www.kangasverkko.fi) sekä hallinnoi ja rakennuttaa prosenttikulttuuria.

Kankaan Palvelu Oy:n perustajaosakkaina ovat Jyväskylän kaupunki, Skanska ja YIT, kukin 1/3 omistusosuudella. Kaikki alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt liittyvät Kankaan Palvelu Oy:n osakkaiksi. Lopullinen omistus siirtyy näille yhtiöille, kun Kankaan alue on valmis.

Kankaan Palvelu Oy:n tekemät investoinnit rahoitetaan osakkeiden merkintämaksuilla. Osakemerkintöjä tekevät alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt. Osakesarjoja on neljä: yhteispihat (B), jätehuolto (C), portaali (D) ja prosenttikulttuuri (E). Prosenttikulttuuri saa rahoitusta lisäksi kaupungilta alueen tonttituloihin perustuen sekä erillisestä prosenttikulttuurimaksusta.

Ylläpitoa rahoitetaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden maksamilla käyttömaksuilla. 

Kankaan alueella on aluepysäköintikielto. Pysäköinti tapahtuu P-Pergamentissa. Taloyhtiöiden läheisyydessä on INVA- ja 30 minuutin huoltopaikat. Mikäli huomaatte virhepysäköintejä, voitte olla suoraan yhteydessä: pysakoinninvalvonta[at]jyvaskyla.fi tai Pysäköinninvalvonnan asiakaspalveluun ma-pe 8–12 p. (014) 266 5161.

Virhepysäköintejä valvotaan kaupungin Pysäköinninvalvonnan toimesta myös aamu-, ilta- ja viikonloppuaikoina.

Kankaan muovinkeräyspisteet löytyvät Piipputorin, Koas Kankaantornin, Ailakinkadun, sekä P-Pergamentin jätepisteiden yhteydestä.

Avainlätkän kadotessa voitte noutaa uuden lätkän K2 Turvapalveluiden toimistosta osoitteesta Vapaaherrantie 2 A (Tourukeskus) arkipäivisin klo 7-22.

Asukasyhdistyksen liittymismaksu on 20 €. Vuosittaista jäsenmaksua ei toistaiseksi kerätä. Liittymismaksun voi maksaa tilille

Kankaan asukasyhdistys ry, FI92 5290 0220 5717 70.
 

Laskun viestikenttään kirjoita jäseneksi liittyvän nimi, osoite ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

Kankaan asukasyhdistys ry hallitus

puheenjohtaja Kirsi Heikkilä
kirsisatu.heikkila[at]gmail.com
sihteeri Jali Asp
muut hallituksen jäsenet  Raimo Sopo ja Jorma Leppänen
varajäsenen Jali Asp

Kankaan asukasyhdistykselle voi lähettää viestiä osoitteeseen

kankaanasukasyhdistys@gmail.com

www.asunkankaalla.fi

Jyväskylän Kankaalle on avattu koirille oma alue, jossa niin pienemmät kuin isommat koirat saavat ulkoilla vapaana. Kankaan Hurttanurkka eli 2000-neliöinen alue on auennut 13.12.2019. Se sijaitsee Kankaalla työmaakoppialueen läheisyydessä Vapaaherrantie 7:ssä.

Kyseessä ei ole varsinainen pysyvä koirapuisto, vaan tilapäinen, kokeileva ratkaisu rakentamattoman alueen hyötykäyttöön.

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Saadaksesi täyden hyödyn Kangasverkon käyttämisestä, palveluineen, sekä kohdennettujen viestien osalta,  rekisteröidy alueportaaliin ja liity taloyhtiösi asukkaaksi syöttämällä tietoihisi asuntosi sähkökaapissa oleva koodi, joka on Kankaan Palvelun tarralla kiinnitettynä.

Voit syöttää asuntokoodisi rekisteröitymisvaiheessa tai myöhemmin omissa tiedoissa. 
Myös muualla asuvat voivat rekisteröityä, mutta tällöin heille eivät näy taloyhtiösivut. Rekisteröityminen aloitetaan portaaliin etusivulla olevasta "Rekisteröidy"-painikkeesta sivuston oikeasta yläkulmasta.

Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen

Anna pyydetyt tiedot ja muista hyväksyä ehdot. Tämän jälkeen paina Luo käyttäjätunnus. Sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viesti, jonka linkkiä klikkaamalla vahvistat rekisteröitymisesi ja sinulla . Nyt voit kirjautua Kangasverkon portaaliin sisään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla.

Jos vahvistussähköpostia ei tule, kannattaa vielä tarkistaa roskapostikansio. Jos vahvistussähköpostia ei ole roskapostikansiossakaan, ota yhteys ylläpitoon sähköpostiosoitteen info@kankaanpalvelu.fi kautta.

Avainkooditarra asuntosi sähkökaapissa

Asuntosi sähkökaapissa olevan tarran avainkoodilla kirjautuneiden asukkaiden käytössä ovat myös taloyhtiön omat sivut, sekä palvelut (mm. viljelylaatikoiden varaukset). Tulevaisuudessa saamme myös mahdollisuuden varata mitä tahansa erilaisia palveluita ja/tai hyödyntää erilaisia tarjouksia, joita alueella toimijat ajoittain tarjoavat, sekä voivat mahdollisesti toteuttaa. Pääset rekisteröityneenä asukkaana myös ilmoittamaan viasta kotonasi huoltoyhtiölle, jätehuollosta ja heidän toiminnastaan, sekä vastaanottamaan taloyhtiösi hallituksen viestit suoraan notifikaationa profiiliisi, kun olet kirjautuneena.

 

Helppoa eikö? Liity mukaan tästä linkistä!

Yhteystiedot