18.06.2019 11:00

Mahdolliset palautteet kaupungin palautepalveluun.

Nykyisen työmaan alueella olevat toimisto-, asuin- ja kadunrakennushankkeet jatkuvat. Alueella on rekkaliikennettä ja maansiirtotöitä.

Kevyen liikenteen kulkua Seppälän puoleisella puolella vältettävä (kulku ohjataan liikennemerkein).

Rusokinkadun kevyt liikenne kulkee tien keskustan puoleisella puolella turvallisuussyistä. Työmaaparakit siirretään lähiaikoina Kankaan Porttirakennuksen eteläpuolelle.

Ailakinkadun varressa olevat työmaat: Päiväkotihankkeessa on meneillään rakennustöitä.

Vanhan paperitehtaan eteläpään asuinrakennustyömaa: Kangasleikki on rajattu kadusta ja Pergamenttitorin parkkipaikat ovat pois käytöstä As Oy Kangas 1 ja 2 työmaaliikenteen vuoksi. Paperitehtaankadulle ohjautuu elementtikuljetuksia, eli raskasta rekkaliikennettä. Tähän liittyen torninosturi pystytetään viikolla 30.

Piipputorin kiveystyömaa jatkuu. Torin liikennejärjestelyt muuttuvat työmaan edetessä. Kiveystyömaata jatketaan tarvittaessa iltaisin klo 20 saakka.

Kankaan Arkin rakennustyöt käynnistyvät kesällä.

Muut kohteet: Kangasviljelyn (yhteispiha) on valmis, Kangaskokkauspihan (yhteispiha) työt jatkuvat loppukeväästä. Väliaikaiset mopoparkit ovat käytössä P-Pergamentin takana ja KOAS Towerin pihassa.

Töitä tehdään normaalisti arkipäivinä (muut kuin Piipputorin kiveystyömaa). Työmaista aiheutuu alueelle jonkin verran melua ja pölyä. Pahoittelemme asukkaille mahdollisesti aiheutuvaa häiriötä.


Tarvittaessa voitte ottaa yhteyttä Jyväskylän kaupungin palautepalveluun:

jyvaskyla.fi/palaute