07.08.2019 12:30

Kankaan Piippurannan Klubilla on lainattavissa Leevi Lastipyörä

Kankaan Piippurannan Klubilla on lainattavissa Leevi Lastipyörä, jolla taittuu niin kauppareissut, lasten hoitoon viennit, pienimuotoiset tavarakuljetukset kuin retketkin. Leevi viipyy Kankaalla lokakuun loppuun saakka.

Leevi on kaksipyöräinen sähköavusteinen Workcycles Long -merkkinen laatikkopyörä. Pyörässä on turvavyöt kahdelle lapselle. Pyörällä saa täysi-ikäinen kuljettaa yhtä enintään kymmenvuotiasta lasta tai kahta enintään kuusivuotiasta lasta ja tavaraa enintään 50 kg.

 

Pyörää voi lainata maksutta 1-3 vuorokaudeksi Piippurannan Klubin aukioloaikojen puitteissa. Lainaajan tulee olla täysi-ikäinen ja hänellä tulee pyörää hakiessa olla mukana kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä oma kypärä. Lainaaja on vastuussa pyörästä lainauksen ajan.

Leevin kotipaikka on JAPA ry:n ylläpitämä Lastipyörälainaamo, joka sijaitsee Tourulassa, Kansalaistoiminnankeskus Matarassa. Lainaamo on osa yhdistyksen viisaan liikkumisen hanketta, joka saa rahoituksensa Traficomin liikkumisen ohjauksen valtionavustuksista. Vuonna 2019 Lastipyörälainaamo tekee yhteistyötä Piippurannan Klubin kanssa.

 

Pyörän varaukset:
Piippurannan Klubi, Paperitehtaankatu 1, puh. 014 266 7320 tai 014 266 1906

 

Lisätiedot:

Jyväskylän kestävä kehitys JAPA ry, koordinaattori Paula Wilkman

p. 0400 361 365 - www.japary.fi