24.09.2019 12:03

Kestävää kehitystä, tanssia, elokuvia ja valotaidetta - tutustu koko tarjontaan!

Valon Kaupunki Jyväskylän Kankaalla

Valon kaupunki Kankaalla -tapahtumassa on tehty poikkeuksellisen laajaa ja hyvää yhteistyötä eri tahojen kanssa. Yhteistyössä ovat mukana YIT, Skanska, Valon kaupunki, Keski-Suomen Tanssin Keskus, Gradia, EduFutura, Suomalainen musiikkikampus, Piippurannan Klubi, Elokuvakeskus ja Green Building Council Finland.


Tanssia, valotaidetta ja elokuvaelämyksiä

  • Tutustu koko Kankaan Valon kaupunki -tapahtuman tarjontaan tästä.


Hohtava Kangas tarjoaa elämyksiä

Gradian Luova kampus muuttuu osana Valon kaupunki -tapahtumaa Hohtavaksi Kankaaksi 26.–28.9. Hohtavan Kankaan tapahtumapaikkana on Gradian luova kampus osoitteessa Kympinkatu 3B.

Tarkemman ohjelman sekä pinkin Taitaja2020-bussin aikataulut löydät osoitteesta: gradia.fi/hohtavakangas – tule ja valaistu!


Piippurannan Klubilla musiikkia ja avoimet ovet

Piippurannan Klubilla voi Valon kaupungin aikaan nauttia musiikista ja tutustua Klubin toimintaan avoimissa ovissa. Rosteri-band soittaa Piippuranta Klubilla 60-luvun musiikkia torstaina 26.9. kello 17–19. Perjantaina kello 18–21 klubin toimintaan voi tutustua avoimissa ovissa. Lauantaina on luvassa Harmonikkakonsertti ”Tangoja Valon yössä”. Piippurannan Klubi järjestää avointa ja asiakaslähtöistä toimintaa seniori-ikäisille jyväskyläläisille. Klubi sijaitsee Kankaalla osoitteessa Paperitehtaankatu 1.

 

Kankaan asunnoista tietoa tarjolla

YIT:n ja Skanska Kotien asuntomyynti on paikalla Valon kaupunki -tapahtumassa Kankaalla torstaina ja perjantaina 26. –27.9. kello 18–21. Paikalla myös torstaina klo 18-21 Raw intola kahvila-auto. Heillä tarjolla myös lämmintä ruokaa. Torstaina ja perjantaina paikalla klo 18-21 Tanssi- ja voimisteluseura Illusion (Illusion pre Junior) tarjoilee grillimakkaraa ja lettuja.


Kankaan rakentajat toivottavat iloista ja turvallista Valon juhlaa kaikille Kankaalla vieraileville ja pyytävät pysymään yleisölle tarkoitetuilla alueilla työmaa-aidoitusten ulkopuolella.


Lisätiedot:

Ulla-Maija Valtonen, palvelupäällikkö, Kankaan Palvelu Oy 

ulla-maija.valtonen[at]jyvaskyla.fi p. 050 527 6703

 

https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2019-09-18_valon-kaupunki-jyvaskylan-kankaalla-kestavaa-kehitysta-tanssia-elokuvia-ja

https://www.jyvaskyla.fi/uutinen/2019-09-17_valon-kaupunki-kankaalla-26-289