Kankaan Palvelu Oy
05.09.2023

Kankaan uusilla kentillä avoimet Jyväskylän mestaruuskilpailut la 9.9 alkaen klo 10.00

Ranskassa satoja vuosia sitten kehitetty kuulapeli petankki on levinnyt kaikkialle maailmassa. Kotikaupunkimme ei ole poikkeus levinneisyydestä, sillä petankin suosio ja harrastajamäärien kasvu on ollut viime vuosina todella positiivista. Jyväskylän urheiluseuroista viidessä pelataan aktiivisesti kesäaikana viikoittain, mutta talviharjoittelupaikan puuttuessa pelaaminen ei onnistu.

Kahden urheiluseuran, Jyväskylän Valon ja Jyväskylän Pallokerhon toimesta järjestetään la 9.9 Kankaan uusilla kentillä avoimet Jyväskylän mestaruuskilpailut alkaen klo 10.00. Pelit pelataan ns. duppelina (2 pelaajan joukkue) ja sarjat ovat erikseen sekä miehille,että naisille.

Oletpa vanha tekijä tai vasta aloittava harrastaja, olet tervetullut kisaamaan Jyväskylän mestaruudesta. Aiempien vuosien tapaan odotamme kilpailuun 20–30 joukkuetta. Naiset rohkeasti mukaan.

Mikäli et lähde kisaan mukaan, niin voit tulla seuraamaan miten kuulat pyörivät. Paikalla on myös kioski, josta saat mm. kahvia, limsaa ja makkaraa. Kankaan saunaravintola on auki 10–14, jonka antimista voit myös nauttia.

Kankaan kentät sijaitsevat vanhan paperitehtaan porttirakennuksen (Kympinkatu 3) ympärillä, missä myös Kankaan sauna sijaitsee.

Kilpailuun voi ilmoittautua ennakkoon Juha Karppaselle puh. 040–484 7765 ja osallistuminen pitää vahvistaa kilpailupaikalla la 9.9 klo 9.30 mennessä. Osallistumismaksu 10 € / joukkue.

Pysäköinti P-Arkissa, osoitteessa Paperitehtaankatu 23.

Järjestelytoimikunnan puolesta tervetuloa.