Kangasverkko on Kankaan yhteinen tukiverkko

Mitä Kankaalla oikein tapahtuu? Missä Kankaan kierrätyspisteet sijaitsevat? Mitä Kankaan yhteispihat oikein ovat? — Kangasverkko vastaa!

Kangasverkosta saat tietoa Kankaan alueen ihastuttavista yhteispihoista ja niiden hoidosta, jätehuollosta ja ympäristön siisteydestä, Kankaalla järjestettävistä tapahtumista sekä ainutlaatuisesta taidekulttuurista.​ 

Kirjautumalla Kangasverkkoon löydät lisäksi taloyhtiösi tiedotteet ja muun muassa voit varata oman viljelylaatikon joka kasvukausi edulliseen hintaan. Ethän unohda seurata myös some-kanaviamme Facebookissa ja Instagramissa.

Kirjaudu sisään ↠ Rekisteröidy käyttäjäksi ↠
Kankaan Palvelu Oy Kankaan Palvelu Oy

KANGASVERKKO APUNASI

image
Yhteispihat

Kankaalla pihat on toteutettu yhteispihoina. Yhteiset, laadukkaat yhteispihat toimivat mukavina kohtaamispaikkoina. Pihat ovat teemoitettu ja ne liittyvät saumattomasti muihin yleisiin alueisiin. .

image
Yhteispihat
TUTUSTU YHTEISPIHOIHIN
image
TUTUSTU JÄTEHUOLTOON

Kankaan jätehuoltojärjestelmä perustuu alueelliseen syväkeräykseen. Yhteisillä jätepisteillä säästetään tilaa, kun jokaiseen kiinteistöön ei tarvitse erikseen rakentaa jätepisteitä. Kankaan turvallisuus ja viihtyisyys paranevat, kun jäteautojen liikkumisalue pienenee ja tarvittavien tyhjennyskertojen määrä vähenee.

image
TUTUSTU JÄTEHUOLTOON
Tutustu jätehuoltoon
image
VARAA VILJELYPAIKKA

Viljelypihalta löytyy viljelylaatikoita, jotka ovat asukkaiden vuokrattavissa. Viljelykausi kestää toukokuusta lokakuun loppuun. Vuokraus tapahtuu Kangasverkon kautta Huhtikuussa.

image
VARAA VILJELYPAIKKA
VARAA VILJELYPAIKKA
image
Taide Kankaalla

Kankaan alueella on käytössä prosenttikulttuurin periaate. Tämä tarkoittaa, että noin yksi prosentti Kankaan tonttimyyntituloista ja rakentamisen kustannuksista ohjataan kulttuuriin, taiteeseen ja tapahtumiin koko rakentamisvaiheen ajan.

image
Taide Kankaalla
TAIDE KANKAALLA
image
TAPAHTUMAT KANKAALLA

Kankaalla järjestetään monenlaisia taide- ja kulttuurielämyksiä. Tapahtumissa viihtyvät niin nuoret kuin vanhatkin. Tavoitteena on tuoda iloa, yhteisöllisyyttä ja yllätyksiä kävijöille. Tule viihtymään!

image
TAPAHTUMAT KANKAALLA
TAPAHTUMAT KANKAALLA
image
OTA YHTEYTTÄ

Kangasverkkoa kehittää ja ylläpitää Kankaan Palvelu Oy. Kankaan Palvelu on myös monen muun kangaslaisten/kankaalaisen elämää helpottavan palvelun takana. Kysy meiltä, mikäli näihin liittyen jotkin asiat mietityttävät!

image
OTA YHTEYTTÄ
OTA YHTEYTTÄ

Pidämme huolta yhteisen arjen sujuvuudesta