Usein kysytyt kysymykset

Mikäli ongelmasi ei ratkea, etkä löydä vastausta etsimääsi asiaan, otathan yhteyttä suoraan meihin sähköpostilla:

E-MAIL: info@kankaanpalvelu.fi

Löydät loput yhteystiedot täältä!
Kankaan Palvelu Oy

 

Helpoin tapa on laittaa palautteet suoraan kaupungin palautepalveluun, josta ne sitten ohjataan eteenpäin, sille ketä asia koskee. Palaute voi liittyä myös esim. työmaarakentamisen logistiikkaan. 

 

jyvaskyla.fi/palaute 

 

Rakennuttaa, hallinnoi ja huoltaa alueen yhteispihoja, jätehuoltoa. Toteuttaa ja ylläpitää Kangasverkko-portaalia (www.kangasverkko.fi) sekä hallinnoi ja rakennuttaa prosenttikulttuuria. 

Kankaan Palvelu Oy:n perustajaosakkaina ovat Jyväskylän kaupunki, Skanska Talonrakennus Oy ja YIT Suomi Oy, kukin 1/3 omistusosuudella. Kaikki alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt liittyvät Kankaan Palvelu Oy:n osakkaiksi. Lopullinen omistus siirtyy näille yhtiöille, kun Kankaan alue on valmis. 

Kankaan Palvelu Oy:n tekemät investoinnit rahoitetaan osakkeiden merkintämaksuilla. Osakemerkintöjä tekevät alueen kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt. Osakesarjoja on neljä: yhteispihat (B), jätehuolto (C), portaali (D) ja prosenttikulttuuri (E). Prosenttikulttuuri saa rahoitusta lisäksi kaupungilta alueen tonttituloihin perustuen sekä erillisestä prosenttikulttuurimaksusta. 

Ylläpitoa rahoitetaan kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden maksamilla käyttömaksuilla. 

Kankaan alueella on aluepysäköintikielto. Pysäköinti tapahtuu P-Pergamentissa ja P-Arkissa. Taloyhtiöiden läheisyydessä on INVA- ja 30 minuutin huoltopaikat. Mikäli huomaatte yleisillä alueilla virhepysäköintejä, voitte olla suoraan yhteydessä: pysakoinninvalvonta[at]jyvaskyla.fi tai Puhelinaika ma-pe 8–11 p. 014 569 3000. 

Kankaan Palvelun omistamilla yhteispihoilla on yksityinen pysäköinninvalvonta. Valvontailmoitusten numero 010 292 0003 toimii jokaisena päivänä, mikäli huomaat virhepysäköintejä. Annathan mahdollisimman hyvät tiedot tilanteesta: Valvonta-alueen osoite ja miten ajoneuvo on väärinpysäköitynä, ajoneuvon rekisterinumero, merkki ja väri. Jos ajoneuvo poistuu ilmoituksesi jälkeen, myös sen voi halutessaan ilmoittaa päivystykseen.

Kankaan muovinkeräyspisteet löytyvät Piipputorin, KOAS Kankaantornin, Ailakinkadun, AH-Sydänmetsän, P-Pergamentin ja Kangaskulttuuri I:sen jätepisteiden yhteydestä.

Liity Kankaan Asukasyhdistykseen maksamalla liittymismaksu 20 € asukasyhdistyksen tilille ja kirjoita laskun viestikenttään jäseneksi liittyvän nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. (Vuosittaista jäsenmaksua ei toistaiseksi kerätä.)

Tilinumero
Kankaan Asukasyhdistys Ry
FI92 5290 0220 5717 70

Kysyttävää?
Lähetä viestiä Kankaan Asukasyhdistykselle osoitteeseen kankaanasukasyhdistys@gmail.com

Lue lisää Kankaan Asukasyhdistyksen verkkosivuilta: www.asunkankaalla.fi

 

Jyväskylän Kankaalle on avattu koirille oma alue, jossa niin pienemmät kuin isommat koirat saavat ulkoilla vapaana. Kankaan Hurttanurkka eli 2000-neliöinen alue on auennut 13.12.2019. Se sijaitsee Kankaalla työmaakoppialueen läheisyydessä Vapaaherrantie 7:ssä. 

Kyseessä ei ole varsinainen pysyvä koirapuisto, vaan tilapäinen, kokeileva ratkaisu rakentamattoman alueen hyötykäyttöön.

Käyttäjäksi rekisteröityminen 

Saadaksesi täyden hyödyn Kangasverkon käyttämisestä, palveluineen, sekä kohdennettujen viestien osalta, rekisteröidy alueportaaliin ja liity taloyhtiösi asukkaaksi syöttämällä tietoihisi asuntosi sähkökaapissa oleva koodi, joka on Kankaan Palvelun tarralla kiinnitettynä. 

Voit syöttää asuntokoodisi rekisteröitymisvaiheessa tai myöhemmin omissa tiedoissa.  

Myös muualla asuvat voivat rekisteröityä, mutta tällöin heille eivät näy taloyhtiösivut. Rekisteröityminen aloitetaan portaaliin etusivulla olevasta "Rekisteröidy"-painikkeesta sivuston oikeasta yläkulmasta. 

Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen 

Anna pyydetyt tiedot ja muista hyväksyä ehdot. Tämän jälkeen paina Luo käyttäjätunnus. Sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen viesti, jonka linkkiä klikkaamalla vahvistat rekisteröitymisesi ja sinulla. Nyt voit kirjautua Kangasverkon portaaliin sisään sähköpostiosoitteellasi ja luomallasi salasanalla. 

Jos vahvistussähköpostia ei tule, kannattaa vielä tarkistaa roskapostikansio. Jos vahvistussähköpostia ei ole roskapostikansiossakaan, ota yhteys ylläpitoon sähköpostiosoitteen info@kankaanpalvelu.fi kautta. 

Avainkooditarra asuntosi sähkökaapissa 

Asuntosi sähkökaapissa olevan tarran avainkoodilla kirjautuneiden asukkaiden käytössä ovat myös taloyhtiön omat sivut, sekä palvelut (mm. viljelylaatikoiden varaukset). Tulevaisuudessa saamme myös mahdollisuuden varata mitä tahansa erilaisia palveluita ja/tai hyödyntää erilaisia tarjouksia, joita alueella toimijat ajoittain tarjoavat, sekä voivat mahdollisesti toteuttaa. Pääset rekisteröityneenä asukkaana myös ilmoittamaan viasta kotonasi huoltoyhtiölle, jätehuollosta ja heidän toiminnastaan, sekä vastaanottamaan taloyhtiösi hallituksen viestit suoraan notifikaationa profiiliisi, kun olet kirjautuneena. 

Helppoa eikö? Liity mukaan tästä linkistä!

 

Kankaan alueella on käytössä prosenttikulttuurin periaate. Tämä tarkoittaa sitä, että kulttuuriin varataan noin 1 prosentti tonttien myyntihinnasta, maankäyttömaksuista ja kiinteistöjen rakennuskustannuksista. 75 % varoista ohjautuu taidehankintoihin ja 25 % tapahtumiin. 

Kankaalle toteutettava taide on ilahduttavaa, nokkelaa ja ihmisläheistä, joka usein myös integroituu osaksi muuta rakentamista. Taidehankintojen ja kulttuuritapahtumien avulla vahvistetaan Kankaan identiteettiä, omaleimaisuutta ja vetovoimaa. Kankaalla on haluttu panostaa asumisen ja elinympäristön laatuun tuomalla rakentamiseen mukaan sellaisia elementtejä, joita tyypillisesti ei liitettä asuinalueen toteutukseen näin laajassa mittakaavassa. Kaiken kaikkiaan koko Kankaan alueen prosenttikulttuuriin ohjautuu vuosina 2015 - 2040 arviolta 5 miljoonaa euroa. 

Prosenttikulttuurihankinnoista vastaa Kankaan Palvelu Oy. Kankaalla sekä taide- että tapahtumatoteutuksia valmistelee erilliset asiantuntijoista koostuvat työryhmät. Työryhmät valmistelevat esityksensä Kankaan Palvelu Oy:n hallitukselle, joka tekee lopullisen päätöksen prosenttikulttuurihankinnoissa. 

Tapahtumien järjestäminen perustuu vuosittain laadittavaan vuosikelloon ja vaihteleviin teemoihin. Näin varmistetaan eri kohderyhmien huomioiminen ja raikas sekä vaihteleva tapahtumatarjonta. Taidehankintoja toteutetaan suorahankintana, kutsumenettelyin sekä erilaisina taidekilpailuina. Kankaan rakentuessa asukkaiden ja toimijoiden osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuudet ovat myös prosenttikulttuurin osalta keskeisiä.  Erilaisten äänestysten ja kyselyiden kautta kankaalaiset pääsevät vaikuttamaan prosenttikulttuuriin myös jatkossa. 

Kankaan taidehankintoja valmistelee ja koordinoi taidekoordinaattori. Taidekoordinaattori on osana Kankaan moniammatillista taidetyöryhmää, joka tekee esitykset Kankaan Palvelu Oy:n hallitukselle toteutettavista teoksista.

Kankaan taidetyöryhmässä on edustajia Kankaan Palvelu Oy:n lisäksi mm. Jyväskylän kaupungilta, Kankaan asukasyhdistykseltä, Jyväskylän taiteilijaseuralta ja Taiteen edistämiskeskukselta.

Yhteystiedot

Ulla-Maija Valtonen

Toiminnanjohtaja

Emailulla-maija@kankaanpalvelu.fi
Phone
0505276703
Yksikkö

Kankaan Palvelu Oy

Miro Valtonen

Palvelupäällikkö / Kangasverkko

Emailmiro@kankaanpalvelu.fi
Phone
0458747388
Yksikkö

Kankaan Palvelu Oy